Klíma blog olcsó klímák

Akciós klímák - LG, Samsung, Gree, Midea, Daewoo, Whirlpool, Fisher

WIFI-s klíma működése

2015. november 28. 07:41 - Csabi777

A Samsung szakított a hagyományos formavilággal és helyette teljesen új klímaberendezést alkotott. Az új Samsung klímaberendezés kialakítását hosszú előkészítő munka és tervezés előzte meg azért, hogy a legjobb hatásfokot érje el és emellett rengeteg intelligens funkció is rendelkezésre áll.

Samsung klíma új dizájn a tökéletes légáramlás érdekében:

A Samsung Triangle egyedi kialakításának köszönhetően az új légkondicionáló berendezés nagyobb és hatékonyabb légáramlást tud biztosítani, mint a hagyományos klímaberendezések, de csendesebb működés mellett. A nagyobb felületű beszívó nyílásnak köszönhetően akár 39%-kal több levegő képes eljutni a speciális kialakítású megnövelt átmérőjű szuper csendes ventilátor lapáthoz, ami a szélesebb kifúvó nyílás és légterelő lamella segítségével akár 14 méter távolságra is képes a levegőt eljuttatni.

A Samsung inverteres klíma Smart Series II. 2014-es modelleket kiemelkedő energia hatékonyság jellemzi ez köszönhető többek között az új kifinomult automatikus üzemmód vezérlésnek. Abban az esetben, ha a helység hőmérséklete elérte a beállított értéket a klímaberendezés automatikusan energiatakarékos üzemre kapcsol és a ventilátor is minimális fokozatra vált.

Személyre szabottan beállítható hűtési és fűtési programok

A Samsung légkondicionáló berendezések a további energia felhasználás érdekében olyan funkcióval rendelkeznek, amellyel a felhasználó kiválaszthatja, hogy egy vagy több ember tartózkodik az adott helységben. Ezzel az egyedi funkcióval kizárólag az új Samsung klímaberendezések rendelkeznek. A számos konkrét hűtési, fűtési programnak köszönhetően a készülék alkalmazkodik az időjárási körülményekhez és a helységben tartózkodó személyek számához. A Single User funkció lehetővé teszi, hogy a klímaberendezés hűtő vagy fűtő teljesítményét egy gombnyomással csökkentsük, ezáltal további energiát takaríthatunk meg.

Samsung Vírusdoktor légtisztító funkció

Az új Samsung klímaberendezések is rendelkeznek a sokak által már jól ismert vírus doktor névre keresztelt továbbfejlesztett légtisztító rendszerrel. A Vírusdoktor már 2010-ben elnyerte az AHR Expo innovációs díját a beltéri levegőtisztítás kategóriában. Az egyedülálló korszerű szűrési megoldás semlegesíti a levegőben található káros anyagokat beleértve a baktériumokat-vírusokat is, amelyek ellenállnak a mechanikai szűrésnek. Az Samsung klímaberendezéseket egy könnyen hozzáférhető és tisztítható újfajta szűrőbetéttel látták el, ami megkönnyíti a berendezés folyamatos tisztán tartását.

Működés ellenőrző rendszer

A Samsung légkondicionálókba épített intelligens ellenőrző rendszer a telepítést követően folyamatosan figyelik a klímaberendezés megfelelő működését. Az intelligens ellenőrző rendszer figyeli a készülék legfontosabb működési paramétereit az energiafogyasztást, hűtőközeg áramlást és szivárgást, hőmérsékletet és számos további adatot annak érdekében, hogy a klímaberendezés mindig a leghatékonyabban működjön.

Modern Wifi vezérlés

A továbbfejlesztett Wifi vezérlésnek köszönhetően Ön a világ bármely pontjáról nyomon követheti a Samsung klímaberendezése megfelelő működését és vezérelheti azt akár a mobil telefonjáról is. A Wifi vezérlésnek köszönhetően ön távollétében is elindíthatja, vagy leállíthatja klímaberendezését kiválaszthatja a megfelelő hőfokot és további paramétereket is.

A Samsung klímaberendezés képes önt a nap 24 órájában tájékoztatni a megfelelő működésről és esetleges meghibásodás esetén üzenetet küld, a hiba okáról ezzel megkönnyíti a hibafeltárást és javítást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://akcios-klima.blog.hu/api/trackback/id/tr378121388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása