Klíma blog olcsó klímák

Akciós klímák - LG, Samsung, Gree, Midea, Daewoo, Whirlpool, Fisher

Daikin klíma tulajdonságai

2015. december 28. 23:52 - Csabi777

daikin_ftxs50k_mono_split_klima_oldalfali_inverteres_huto-futo.png

 

  • A többzónás intelligens szem automatikusan érzékeli az emberek jelenlétét a helyiségben és a légáramlást elirányítja róluk, megvédve őket a huzathatástól. Energiát is segít megtakarítani azáltal, hogy megmondja a légkondicionáló egységnek, hogy mikor üres a helyiség és 20 perc eltelte után energiatakarékos üzemmódra váltat át, ahol alacsonyabb a hűtési, vagy fűtési teljesítmény, ugyanakkor kellemes hőmérsékletet tart a helyiségben.
  • KOMFORT LÉGÁRAMLÁS - A Komfort Légáramlás üzemmód automatikusan állítja be a légáramlást, kerülve a huzathatást és kényelmes komfortot biztosít függetlenül attól, hogy Ön éppen hol tartózkodik a helyiségben.
  • 3-D LÉGÁRAMLÁS - A 3-D légáramlás tökéletes komfortot biztosít akár automatikusan, akár kérésre. A légáramlás állítható, nem csak fel és le irányban, hanem egyik oldalról a másikra, amely lehetővé teszi, hogy pontosan szabályozza a helyiségben a levegő irányát.
  • NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÜZEMMÓD - A legmelegebb és leghidegebb napokon szükséges, hogy a légkondicionáló gyorsan alkalmazkodjon az Ön igényeihez. A Nagy teljesítményű üzemmód gomb megnyomásával a lehető legrövidebb idő alatt lehűti, vagy felfűti a helyiséget és nem kell aggódnia a magas számla miatt, mert az egység automatikusan visszakapcsol normál üzemmódra, így nincs energiaveszteség.
  • GAZDASÁGOS ÜZEMMÓD - Ha aggódik az energiaszámlák miatt, akkor a Gazdaságos üzemmód a megoldás, mert lehetővé teszi a légkondicionáló berendezés energiafogyasztásának beállítását. Ezzel az üzemmóddal elkerülhető, hogy áramkimaradást okozzon akkor, amikor több berendezés üzemel egyszerre ugyanabban az időben. Azonban ne felejtse el, hogy Önnél van az irányítás, így amikor maximális hűtésre vagy fűtésre van szüksége, akkor egyszerűen csak kapcsolja ki a Gazdaságos üzemmódot.
  • Beltéri egység csendes üzemmód
  • Kültéri egység csendes üzemmód
  • 24 órás szabályzás
  • Heti időzítés
  • ONLINE SZABÁLYZÁSI LEHETŐSÉG A Daikin "plug and play” Wi-Fi modulja lehetővé teszi, hogy bárhonnan és bármikor szabályozza a légkondicionáló berendezését számítógépen, okostelefonon, vagy táblagépen keresztül.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://akcios-klima.blog.hu/api/trackback/id/tr218207562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása